Low-cost Connection

  De ce să alegeți oferta Low-cost Connection?

  Site-ul ofera Utilizatorilor functia Low-cost Connection, care este un instrument de cautare avansata pentru combinatii de zboruri(low-cost+low-cost/low-cost+companie de linie). Combinatiile gasite folosind functia Low-cost Connection includ doua sau mai multe zboruri ale uneia sau mai multor companii aeriene, dar fiecare zbor este tratat ca un serviciu separat, iar companiile aeriene nu coopereaza in organizarea unei astfel de calatorii. Combinatia de zboruri gasite folosind functia Low-cost Connection de pe platforma FlyVoyage.ro va fi denumita in continuare "Calatorie".
  Avand in vedere ca Utilizatorul achizitioneaza bilete separate pentru fiecare zbor din cadrul Calatoriei si intrucat configuratiile conexiunilor de zbor pot oferi o perioada scurta de timp pentru conexiune (in functie de parametrii de cautare indicati de Utilizator si de disponibilitatea zborurilor), ca urmare a achizitiei de bilete pentru o Calatorie Low-cost Connection pot apare mai multe riscuri: ex. riscul intarzierii/anularii unui zbor, modificarea orarului de zbor, riscuri care pot duce la incapacitatea de a utiliza conexiunea ulterioara sau conexiunile Calatoriei. In cazul in care unul dintre zboruri este anulat sau intarzie si din acest motiv se pierde zborul de conexiune, companiile aeriene nu sunt raspunzatoare pentru rerutarea pasagerilor catre destinatia finala si nu vor suporta eventualele cheltuieli suplimentare ocazionate; modificarea sau rambursarea biletului aferent zborului pierdut se va face conform regulilor tarifare ale biletului
  In aeroportul de plecare puteti solicita check-in pentru bagaje pana la destinatia finala urmand ca boarding pass-ul pentru al 2-lea bilet sa fie ridicat in aeroportul de tranzit la poarta de imbarcare.
  In cazul in care nu este posibil check-in-ul bagajelor pana la destinatia finala, in aeroportul de tranzit trebuie sa recuperati bagajele si sa indepliniti inca o data formalitatile de check-in.
  Consideram ca transferul nu poate avea loc atunci cand:
  -Utilizatorul are mai putin de 45 de minute pentru transfer atunci cand nu are bagaj de cala si nu schimba terminalul;
  -Utilizatorul are mai putin de 90 minute pentru transfer atunci cand calatoreste cu bagaj de cala;
  -Utilizatorul are mai putin de 60 de minute pentru transfer atunci cand transferul presupune schimbarea terminalului in cadrul aeroportului;
  -Utilizatorul are mai putin de 110 minute pentru transfer atunci cand calatoreste cu bagaj de cala, iar transferul necesita schimbarea terminalului in cadrul aeroportului;
  -Utilizatorul are mai putin de 180 de minute pentru transfer atunci cand calatoria necesita schimbarea aeroportului cu un alt aeroport in aceeasi zona metropolitana.
  Prin alegerea unui zbor Low-cost Connection, Utilizatorii transfera companiei FlyVoyage.ro toate drepturile si titlurile impotriva transportatorilor sau liniilor aeriene si o autorizeaza pe FlyVoyage.ro sa depuna cereri de compensare la companiile aeriene in numele lor, in baza Regulamentului CE nr. 261/2004 al Parlamentului European si al Consiliului European din 11 februarie 2004, ce stabileste principii universale privind despagubirile si ajuta Pasagerul in cazul intarzierilor, modificarilor sau anularilor conexiunilor de zbor sau refuzului la imbarcare (denumita in continuare "Revendicare").
  In anumite situatii, FlyVoyage.ro, partenerii autorizati ai FlyVoyage.ro, contractantii sau Furnizori de Servicii Turistice vor solicita de la Utilizator anumite documente si informatii, iar acestia se obliga sa accepte sa le puna la dispozitie. Prin luarea la cunostinta a acestor Termeni & Conditi, Utilizatorii beneficiaza de serviciile FlyVpyage.ro si intra in posesia documentelor de calatorie.