Acest complex mare pe plajă este situat in Belek, langă un teren de golf cu 45 de găuri. Gloria Verde oferă piscine cu apă dulce, un centru spa si o plajă cu viată marină fără egal. Oferind facilităti numeroase si unice gandite special pentru copii si tineri, Gloria Verde Resort are un miniclub cu proiectii de filme si diverse jocuri de societate. Există si piscine pentru copii. Gogi Fun Club oferă jocuri video, perete de escaladă si piscină cu bile pentru oaspeti cu varsta intre 4 - 12 ani.

Pe langă un restaurant special pentru copii si un loc de joacă, sunt disponibile si activităti de creatie, cum ar fi origami, ateliere de artizanat si jocuri puzzle pentru a vă păstra copiii in activitate pe durata sejurului.

La cerere si la un cost suplimentar, proprietatea oferă servicii de babysitting si cărucioare pentru copii. In plus, oaspetii pot beneficia gratuit de un pătut de copii, o cădită de baie si un scaun inalt pentru copil. Printre facilitătile pentru copii se numără incălzitor de biberoane si blender pentru prepararea hranei.

Oaspetii pot alege intre preparate culinare asiatice la Restaurantul Garuda si o combinatie intre bucătăria turcă, mexicană si mediteraneană la restaurantul principal, Mythos. Ambele restaurante se concentrează pe mese sănătoase, cu putine calorii.

Ruinele romane bine păstrate din Perge sunt la mai putin de 30 km de Gloria Verde Resort. Aeroportul International Antalya se află la 30 de minute de mers cu masina. Parcarea privată este gratuită.

vezi mai multe

Sejururi cu avion din din Craiova catre GLORIA VERDE RESORT HOTEL , Antalya, Turcia

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
3
4
5
verifica
6
verifica
7
verifica
8
verifica
9
10
11
12
verifica
13
14
verifica
15
verifica
16
17
18
19
20
21
verifica
22
verifica
23
24
25
26
27
28
29
30