Localizare

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Hotelul Pionero se află în stațiunea Santa Ponsa din partea vestică a insulei Mallorca, la 200 m de plajă. 


Facilitati hotel

Restaurantul tip bufet al hotelului servește o varietate de preparate internaționale. Există, de asemenea, o pizzerie și un bar care oferă o gamă largă de băuturi și cocktailuri. Recepția hotelului este deschisă nonstop, astfel încât oaspeții să se poată bucura de mai multă flexibilitate pe durata sejurului. Se asigură și servicii de închirieri auto.

Terenul de golf Sta Ponsa este situat la doar 12 minute de mers pe jos de hotel. Orașul Palma și aeroportul său se află la 25 de minute cu mașina.

Personalul de divertisment de la Pionero organizează diverse activități în aer liber, printre care caiac și camping, precum și competiții sportive. De asemenea, sunt disponibile cursuri de scufundări pentru toate nivelurile. Seara au loc spectacole și concerte.

Ofera 3 piscine in aer liber si camere cu TV prin satelit si balcon privat. 


Facilitati camere
  • Toate camere sunt dotate cu balcon/ terasă, aer condiționat /încălzire centrală, mini-bar,
  • baie proprie.


• 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - MALLORCA 2024 WIZZ Bucuresti - Palma de Mallorca; Taxa aeroport; Avion MALLORCA - OTOPENI 2024 WIZZ Palma de Mallorca - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avion din Bucuresti catre Globales Pionero, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate