Germisara Hotel Resort & SPA este situat in centrul statiunii Geoagiu Bai.

Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, sala de conferinte (cost suplimentar), fax/copiator (cost suplimentar), piscina interioara, piscina exterioara, sezlonguri sau paturi de plaja, prosoape de plaja/piscina, umbrele de plaja, masaj (cost suplimentar), spa si centru wellness (cost suplimentar), sala de fitness, sauna, baza de tratament, menaj zilnic, room service, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, camere de familie, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, parcare gratuita, internet wireless gratuit.
Germisara Hotel Resort & SPA pune la dispoziţia dumneavoastră 144 camere şi apartamente: 6 apartamente + 1 apartament pentru persoane cu disabilitati, 78 camere cu pat matrimonial, 59 camere twin.

Facilitati camere: aer condiționat, minibar, cablu TV, televizor, internet wireless gratuit (cu parola valabila pe durata sejurului), seif, telefon cu linie directa, baie cu cabina de dus, balcon.

~
Servicii incluse: - 3 nopti cazare cu mic dejun; - 22.04.2022– cina bufet suedez; - 23 04.2022 – pranz si cina bufet suedez; - 24.04.2022 –pranz pascal si cina pascala bufet suedez; - acces gratuit la plaja si piscina exterioara cu apa termala in perioada 03.04-18.09.22; - acces gratuit la piscina de agrement cu apa dulce, sauna umeda si uscata, sala de fitness; - acces gratuit la internet wireless. Informatii suplimentare: - check-in: incepand cu ora 16:00; - check-out: pana la 12:00. - taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare cu mic dejun;
- 22.04.2022– cina bufet suedez;
- 23 04.2022 – pranz si cina bufet suedez;
- 24.04.2022 –pranz pascal si cina pascala bufet suedez;
- acces gratuit la plaja si piscina exterioara cu apa termala in perioada 03.04-18.09.22;
- acces gratuit la piscina de agrement cu apa dulce, sauna umeda si uscata, sala de fitness;
- acces gratuit la internet wireless.

Informatii suplimentare:
- check-in: incepand cu ora 16:00;
- check-out: pana la 12:00.
- taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Hotel Germisara - Oferta Paste, Geoagiu Bai, Romania