Descriere: hotelul este localizat in inima statiunii Malia, la aproximativ 1.4 km de plaja cu nisip, la aproximativ 34 km de aeroportul din Heraklion.

Dotari camere: toate camerele (standard/ superi one bedroom apartment cu vedere la piscina; standard/ superior triple studio cu vedere la piscina; junior suite; standard twin studio; superior twin/dubla cu vedere la piscina) au aer conditionat, chicineta, zona de luat masa,balcon.

Facilitati hotel: hotelul dispune de o piscina, gradina, pool bar si de un restaurant, receptie deschisa 24 de ore, spatiu de depozitare bagaje. Contra cost ofera si transfer aeroport- hotel.

Web: https://www.sarpidonmalia.gr/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion TIMISOARA - HERAKLION 2023 Timisoara - Heraklion; Taxe de aeroport; Avion HERAKLION - TIMISOARA 2023 Heraklion - Timisoara; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avion din Targu Mures catre Sarpidon Apartments (Malia), Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate