Rezervă călătorii de pe telefonul mobil


Clienţii FlyVoyage pot rezerva şi achiziţiona bilete de avion online şi de pe telefonul mobil de tip smartphone.
Clienţii FlyVoyage pot rezerva călătoriile şi de pe mobile dotate cu sisteme de operare iOS, Android sau Windows. În cazul accesării de pe telefonul mobil a adresei www.flyvoyage.ro, site-ul detectează automat tipul de terminal mobil folosit şi redirectează utilizatorul către versiunea pentru telefoane mobile.
Pentru rezervare, pasagerii pot folosi un smartphone cu sistem de operare iOS, Android sau Windows, echipat cu un browser. Întrucât accesarea motorului de rezervări pentru telefoane mobile se face utilizând un browser standard de internet, nu mai este necesară instalarea unei aplicaţii dedicate pe smartphone. Deoarece interfaţa versiunii pentru mobile a fost optimizată la maximum pentru o cantitate rezonabilă de date esenţiale, transmise în cursul procesului de rezervare online, pasagerii pot rezerva bilete de pe mobil şi în cazul in care conexiunea la internet este mai slabă. Plata biletului se efectuează online, garantându-se securitatea datelor trimise prin reţeaua mobilă de date. La sfârşitul procesului de rezervare, pasagerii primesc, la adresa de e-mail indicată în cursul rezervării, atât confirmarea călătorie,i cât şi biletul electronic emis online în urma confirmării plăţii.
Prin lansarea noului motor de rezervări online cu utilizare de pe smartphone disponibil la adresa www.flyvoyage.ro, agentia FlyVoyage doreşte să vină în sprijinul clienților săi, punându-le la dispoziţie un instrument modern de rezervare online utilizabil practic de oriunde există o conexiune mobilă la Internet.