Online check-in Wizz Air

  ONLINE CHECK-IN - DETALII AICI:

  NOU: Acum disponibil anularea inregistrarii online pentru pasagerii rezervati individual. Atenţie! Puteţi să vă înregistraţi online cu maximum 48 de ore şi minimum 3 ore înainte de ora de plecare a zborului.
  Pentru a reduce costurile și pentru a ne menține tarifele la un nivel scăzut, oferim opțiunea de a efectua check-in online gratuit. Check-inul online este disponibil cu 30 de zile, dar nu cu mai puțin de 3 ore înainte de decolarea zborului programat, dacă ați achiziționat un loc în timpul rezervării. În cazul în care nu ați achiziționat un loc odată cu rezervarea, check-inul va fi disponibil doar cu 48 de ore înainte de plecare.
  -imprimați permisul de îmbarcare
  -prezentați permisul de îmbarcare imprimat la poarta de îmbarcare împreună cu documentele de călătorie cu cel mult 30 de minute înainte de ora de decolare programată.
  -dacă aveți documente de călătorie din afara U.E., trebuie să vă prezentați la biroul de check-in pentru verificarea acestora și pentru a vi se ștampila permisul de îmbarcare.
  -dacă aveți bagaje de predat, trebuie să vă prezentați la biroul de predare a bagajelor cu cel mult 40 de minute înainte de decolare.
  În timpul procesului de check-in online, pentru anumite rute, vi se pot solicita informații despre viză. În cazul în care nu este necesară o viză pentru destinația dumneavoastră, completați câmpul cu caracterele xxxxx.
  Copiii cu vârstă mai mică de 14 ani trebuie să fie însoțiți și check-inul online pentru aceștia trebuie efectuat de către un pasager cu vârsta mai mare de 16 ani.
  Vă puteți modifica rezervarea (cu excepția zborului și a numelui) sau puteți achiziționa servicii suplimentare chiar și după efectuarea check-inului online.

  Online check-in Ryan Air

  Pentru confortul și liniștea lor, clienții pot să facă check-in-ul pentru zboruri cu 60 de zile înaintea plecării, prin achiziționarea unui loc sau dacă au un bilet Flexi Plus. Atât zborul dus, cât și cel de întoarcere, trebuie să fie în termen de 60 de zile înainte de plecare. Clienții care călătoresc în grup pot selecta locurile dorite și pot alege să stea împreună. Dacă alegi să nu achiziționezi un loc, vei putea să faci check-in-ul înaintea fiecărui zbor, iar un loc îți va fi alocat în mod aleatoriu (gratuit). Este important de ținut minte că atât check-in-ul pentru zborul dus, cât și pentru cel de retur trebuie să fie făcut cu 48 de ore înainte de decolare pentru a beneficia de un loc gratuit, alocat în mod aleatoriu. Ai întotdeauna opțiunea de a achiziționa un loc pentru a efectua check-in-ul în afara acestui interval de 48 de ore. Check-in-ul online se închide cu 2 ore înainte de ora programată a zborului.
  Poţi modifica o rezervare după ce ai efectuat check-in-ul online cu până la 2 ore înainte de ora programată a zborului, dar nu poţi face modificările online. Pentru a modifica rezervarea după ce ai efectuat check-in-ul, trebuie să iei legătura cu centrul nostru telefonic. Un membru al echipei noastre trebuie să îţi anuleze check-in-ul şi să efectueze modificarea solicitată.

  Online check-in Blue Air

  Check-in online – simplu si rapid
  Poti face check-in-ul începând cu 30 de zile și până la 12 ore înainte de ora programată de plecare.
  Acest serviciu este disponibil pentru marea majoritate a rutelor. Inainte de efectuarea check-inului, verifica lista cu zborurile care fac exceptie de la aceasta regula.
  In cazul in care zborul tau este cu plecare din sau spre unul din aeroporturile listate ca exceptie, poti sa efectuezi check-inul la aeroport gratuit.
  Check-in la aeroport cu ajutorul echipei noastre
  Nu este nicio problema daca optezi pentru check-in la aeroport. Te rugam sa vii la biroul de check-in cu doua ore inainte de ora programata de plecare. Astfel avem suficient timp pentru a organiza decolarea zborului si tu nu trebuie sa alergi prin aeroport.Acest serviciu este gratuit!

  ÎN ATENŢIA DUMNEAVOASTRĂ!

  În cazul unui refuz la îmbarcare sau în cazul în care zborul dumneavoastră este anulat sau are o întârzere de cel puţin 2 ore, solicitaţi la ghişeul de înregistrare sau la poarta de îmbarcare textul în care sunt precizate drepturile dumneavoastră, în special cu privire la compensaţie şi asistenţă.
  În cazul schimbării neprevăzute a aeronavei, locurile obţinute prin înregistrarea online se pot modifica. Ne cerem scuze pentru incovenienţe şi vom depune diligenţele pentru acomodarea dumneavoastră în cele mai bune condiţii.

  DE CE CHECK-IN ONLINE?


  -Economisiţi timp la aeroport
  -Puteţi efectua formalităţile de check-in într-un mediu confortabil acasă sau de la birou
  -Puteţi alege locul preferat din avion

  CINE poate utiliza serviciul de check-in online?


  Orice persoană care se află în posesia unui bilet electronic* valid pe unul din zborurile eligibile**
  Excepţii: Formalităţile de check-in pentru următoarele categorii de pasageri se pot efectua numai la aeroport:
  -minori neînsoţiţi
  -pasageri însoţiţi de animale de companie (transportate în cabină sau în cală)
  -pasageri cu cerinţe speciale(pasageri care călătoresc cu un bagaj în care sunt transportate arme sportive şi/sau de vânătoare, muniţie; pasageri care au plătit un loc suplimentar in avion, pasageri cu dizabilitati, etc.)
  Pentru toate categoriile de pasageri menţionate mai sus, va rugăm consultaţi zona de Informatii Speciale, unde veţi găsi lămuriri suplimentare.
  * biletul electronic este un bilet digital înregistrat şi stocat într-un sistem de rezervări; acest bilet este emis şi confirmat în mod electronic şi este valid asemenea unui bilet imprimat.