Sejur Dubai

CIRCUIT EMIRATELE ARABE UNITE

                                DATE DE PLECARE 18.03.2020-24.03.2020

695 Euro/pers

Ziua 1: Plecarea spre Emiratele Arabe Unite

Plecarea din București și întâlnirea la sosire cu ghidul în aeroport. Transferul la hotelul din Dubai pentru check-in unde veți fi cazați pentru următoarele 4 nopți.

Ziua 2: Explorat­i Dubaiul Tradit­ional + Safari în desert (op­tional)

Micul dejun la hotel.

Plimbare prin Dubai, un oras­ care impresioneaza la fiecare colt si evidentiaza cu mult lux combinatia de vechi-nou. Este fara nici un dubiu destinatia cea mai dorita din Orientul Mijlociu. Dubai este un oras care a luat nastere din desert si impresioneaza din plin coasta Golfului Persic. Drumul nostru ne poarta catre cartierul vechi Bastakia, unde veti admira casele cu turn pentru vânt, construite de localnici . Acestea reflecta modul în care oamenii procedau înainte de inventarea aerului conditionat: turnurile captau adierile vântului si astfel atmosfera locuintei era una racoroasa. Mai apoi ne vom opri la Fort-ul Al Fahidi. Aici regasim si muzeul din Dubai care pastreaza trecutul orasului, împreuna cu toate etapele dezvoltarii sale. Vom continua excursia cu o Abra – barca traditionala, pentru a traversa pe partea noua a orasului, unde vom vizita magazine de bijuterii .Apoi, timp liber sau puteti participa la excursia optionala „Safari în desert”. În campingul nostru beduin, veti avea ocazia sa va pictati cu henna, sa purtati rochii locale, sa va relaxati cu bauturi racoritoare, apa, ceai sau cafea. Atmosfera va fi încântata si de o dansatoare din buric care vă va fermeca cu un dans tradițional pe ritmul muzicii arabe. Pentru un decor pefect, cina va fi servită sub cerul liber . Se înnopteaza în Dubai.

Ziua 3:Explorați Dubai-ul modern + Cina pe croazieră (Op­tional)

Micul dejun la hotel.

Pentru a întelege evolutia Dubaiului, vom face o călătorie unde vom descoperi societatea și tehnologia care înconjoară acest însorit oras futurist. Începem cu Dubai Marina – un oras-canal, construit pe țărmul Golfulului Arabic. Opțional vă puteți bucura de vederea impresionantă din cea mai înalta cladire din lume – Burj Kalifa (urcați la etajul 124 al clădirii) sau de o plimbare în Dubai Mall. Seara, veți savura o delicioasă cină la bordul unei nave de croazieră pe un show traditional. Se înnopteaza în Dubai. 

 Ziua 4: Timp liber sau explora­ți Abu Dhabi

După micul dejun, puteti opta pentru o excursie optională în Abu Dhabi. Abu Dhabi este capitala Emiratelor Arabe Unite si reședinta Consiliului National Federal. Călătoria dvs. va începe în Dubai, unde vă veți deplasa prin cel mai mare port din lume, la Jebel Ali, prin mega aeroportul „Dubai World Central” și mai departe, la o distanță de mai putin de două ore, veți ajunge în Abu Dhabi. Veți vizita grandioasa Moschee Albă, care este considerată una dintre cele mai mari din lume. Călătoria continuă prin inima orașului, unde puteți vedea celebra „Piață Cannon” care gazduiește teme simbolice inspirate din obiceiurile țării. După o scurtă călătorie cu masina de-a lungul drumului Corniche, veti ajunge în satul Heritage, special conceput de Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, ca amintire a trecutului pentru tânăra generație. Întoarcerea la hotel, se înnopteaza în Dubai.

Ziua 5: Turul orașelor Sharjah și Ajman (inclus) și transfer la hotel pe plaja din Ras al Khaimah

După micul dejun, vom face check-outul de la hotelul nostru și vom continua spre Sharjah - un oraș tradițional plin de fructe, plin de artefacte fascinante la fiecare colț. Pe drum vă vom oferi, de asemenea, șansa de a vedea piața pentru covoare și produse din piele. Bucurați-vă de amestecul de case,restaurate cu o arhitectură autentică cu pereți de corali de mare; veți putea admira o varietate nesfârșită de artefacte - combinate pentru a da un adevărat sentiment mistic. Aceste impresii calde sunt ilustrate în muzeele și galeriile din abundență in Sharjah, cunoscută sub numele de capitala culturală a Emiratelor Arabe Unite, precum și în Ajman, cu noul său renumit Palat de Ruler "Fortul Ajman". Ne continuăm drumul spre Ras al Khaimah și cazare în hotelul nostru pentru următoarele 2 nopți.

Ziua 6: Timp liber

Puteți dedica această zi exclusiv pentru relaxare la plajă sau puteți participa la excursiile opționale prezentate de către ghizii noștri locali. Se înnoptează în Ras al Khaimah la Hotelul HILTON AL HAMBRA 5* sau similar.

Ziua 7: Întoarcerea în București

În funcție de ora zborului, se face transferul și autocarul vă va conduce la aeroport pentru călătoria de întoarcere spre București.

DURATA CIRCUITULUI: 7 zile / 6nopti

 

Servicii incluse:

·         Zbor dus-întorsBucurești-Dubai cu bagaj de cală(20kg) si de mână

·         Transfer aeroport-hotel-aeroport

·         Ghid vorbitor de limba romana

·         Cazare 6nopti la hotel de 4*și 5*

·         Mic dejun tip bufet suedez

·         Transportul la obiectivele turistice menționate în broșură

·         Turul orașului Dubai

·         Turul orașului Sharjah și Ajman

Servicii neincluse:

Pachet opționale: Bilet intrare în Burj Khalifa, Abu Dhabi, Safari deșert + cină: 169 €/pers (opțional)

Cina la hotel (zilele 4, 5, si 6) + cina pe croazieră în ziua 3: 139 €/pers. (opțional)

Asigurare medicală și bagaje (fără limită de vârstă): 10 €/pers.(opțional)

Suprataxă pentru cameră single: 299 €/pers.

Taxa de turist în Dubai: 15 dirhami/noapte (3€/camera/noapte). Se plătește la hotel.

 Documente necesare: pașaport simplu (nu temporar) valabil minim 6 luni de la data zborului de întoarcere