Fly Voyage

Cum intru in posesia biletului:
Biletul de avion se emite în format electronic și se trimite pe adresa de e-mail indicată de dumneavoastră, iar acest document reprezintă confirmarea rezervării. Vă rugam să verificati adresa de e-mail în momentul rezervării, pentru a primi biletul cât mai rapid posibil. Dacă ați constatat că nu ați primit confirmarea rezervării pe e-mail vă rugăm să ne contactați deoarece este posibil sa fi introdus o adresă incorectă și din acest motiv confirmarea să nu fi ajuns la dumneavoastră.
Cum pot rezerva un zbor:
Site-ul FlyVoyage.ro permite alegerea tuturor detaliilor călătoriei dumneavoastră, și plata online cu unul din cardurile Visa sau Mastercard. In cazul în care faceti rezervarea prin telefon puteți efectua plata cash în agenția noastră sau prin depunere numerar în contul nostru. Puteți depune numerar la una dintre filialele băncilor indicate.
Servicii speciale:
Este posibilă solicitarea unor servicii speciale (scaun cu rotile, daca aveți bagaje cu dimenisuni neobisnuite, dacă doriți să efectuați modificări în rezervare). Pentru acestea vă rugăm să contactați telefonic în cursul zilei în care ați făcut rezervarea. Vă stăm la dispoziție cu informații și asistență pentru rezervări și călătorie.
IMPORTANT!
Înainte de achiziționarea biletelor de avion și înainte de începerea călătoriei vă recomandăm să verificați condițiile de călătorie, luând legătura fie cu Poliția de Frontieră, fie cu ambasada tării în care veți efectua călătoria dar nu în ultimul rând și cu ambasadele sau consulatele țărilor pe care le veți tranzita pentru a afla cele mai bune informații referitoare la călătoria dumneavoastră. Numărul de telefon al Departamentului Poliției de Frontieră este: 021.9590
Schimbarea/anularea rezervării:
Dacă ați făcut o rezervare pe site-ul FlyVoyage.ro și doriți să modificați datele zborului, trimiteți un e-mail către operatorii noștri si veți fi contactat în cel mai scurt timp posibil. Pentru eventualele modificări, vă rugăm sa ne trimiteți codul de rezervare furnizat odată cu primirea confirmării, trimisă de către sistemul FlyVoyage.ro
E-mail: contact@flyvoyage.ro
Asistență și reclamații:
Dacă ați făcut o rezervare pe FlyVoyage.ro și doriți sa solicitați o verificare, informații despre tranzacția efectuată cu cardul de credit, să semnalați o defecțiune a site-ului, sau dacă nu ați primit confirmarea rezervării în cel mult 24 de ore de la efectuarea plății, ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail.
Cum plătesc rezervarea?
Site-ul FlyVoyage.ro permite alegerea tuturor detaliilor călătoriei dumneavoastră, și plata online cu unul din cardurile Visa sau Mastercard. În cazul în care faceți rezervarea prin telefon puteți efectua plata cash în agenția noastră sau prin depunere numerar în contul nostru. Puteți depune numerar la una dintre filialele băncilor indicate.
CONTURI BANCARE RAIFFEISEN BANK
CONT EURO: RO68RZBR0000060013002116
CONT RON: RO92RZBR0000060013002072