Cum intru in posesia biletului:

Biletul de avion se emite in format electronic și se trimite pe adresa de e-mail indicată de dumneavoastră, iar acest document reprezintă confirmarea rezervării. Vă rugăm să verificați adresa de e-mail in momentul rezervării, pentru a primi biletul cat mai rapid posibil. Dacă ați constatat că nu ați primit confirmarea rezervării pe e-mail vă rugăm să ne contactați deoarece este posibil sa fi introdus o adresă incorectă și din acest motiv confirmarea să nu fi ajuns la dumneavoastră.


Cum pot rezerva un zbor:

Site-ul FlyVoyage.ro permite alegerea tuturor detaliilor călatoriei dumneavoastră, și plata online cu unul din cardurile Visa sau Mastercard. In cazul in care faceți rezervarea prin telefon puteți efectua plata cash in agenția noastră sau prin depunere numerar in contul nostru. Puteți depune numerar la una dintre filialele băncilor indicate.


Servicii speciale

Este posibilă solicitarea unor servicii speciale (scaun cu rotile, dacă aveti bagaje cu dimenisuni neobișnuite, dacă doriți să efectuați modificări in rezervare). Pentru acestea vă rugăm să ne contactați telefonic in cursul zilei in care ați făcut rezervarea. Vă stăm la dispoziție cu informații și asistență pentru rezervări și călătorie.


IMPORTANT!

Inainte de achiziționarea biletelor de avion și inainte de inceperea călătoriei vă recomandăm să verificați condițiile de călătorie, luand legătura fie cu Poliția de Frontieră, fie cu ambasada țării in care veți efectua călătoria dar nu in ultimul rand și cu ambasadele sau consulatele țărilor pe care le veți tranzita pentru a afla cele mai bune informații referitoare la călătoria dumneavoastră. Numărul de telefon al Departamentului Poliției de Frontieră este: 021.9590


Schimbarea/anularea rezervarii:

Dacă ați făcut o rezervare pe site-ul FlyVoyage.ro și doriți să modificați datele zborului, trimiteți un e-mail către operatorii noștri si veți fi contactat în cel mai scurt timp posibil. Pentru eventualele modificări, vă rugăm sa ne trimiteți codul de rezervare furnizat odată cu primirea confirmării, trimisă de către sistemul FlyVoyage.ro

E-mail: contact@flyvoyage.ro 


Asistență și reclamații:

Dacă ați făcut o rezervare pe FlyVoyage.ro și doriți sa solicitați o verificare, informații despre tranzacția efectuată cu cardul de credit, să semnalați o defecțiune a site-ului, sau dacă nu ați primit confirmarea rezervării în cel mult 24 de ore de la efectuarea plății, ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail.


Modalitati de plata

Site-ul FlyVoyage.ro permite alegerea tuturor detaliilor călătoriei dumneavoastră, și plata online cu unul din cardurile Visa sau Mastercard. În cazul în care faceți rezervarea prin telefon puteți efectua plata cash în agenția noastră sau prin depunere numerar în contul nostru. Puteți depune numerar la una dintre filialele băncilor indicate.


ATENȚIE: Inainte de a efectua transferal bancar trebuie să ne contactați pentru a vă reconfirma tariful ,iar ulterior trebuie să ne trimiteți o copie dupa ordinul de plată.


CONTURI BANCARE RAIFFEISEN BANK:

CONT EURO: RO68RZBR0000060013002116

CONT RON: RO92RZBR0000060013002072