Efectuarea unei rezervări

După ce finalizați rezervarea, veți primi un cod de confirmare.De acesta aveți nevoie pentru check-in.Itinerarul călătoriei va fi trimis la adresa dumneavoastră de e-mail, iar acesta include: -un cod de confirmare unic
-numărul zborului
-data și ora călătoriei
-detalii privind aeroportul de plecare și cel de destinație
-costul total

REZERVARE ONLINE

Cea mai ieftină și mai rapidă modalitate de a rezerva un loc. Căutați zborul pe pagina noastră principală și urmați pașii.
Completați informațiile necesare atunci când vi se solicită:
-detaliile pasagerilor
-informațiile de contact
-informațiile de plată
La finalul procesului vi se va furniza itinerarul de călătorie. Pentru a rezerva online, trebuie să aveți minimum 18 ani.

PLATI

Este posibilă solicitarea unor servicii speciale (scaun cu rotile, daca aveți bagaje cu dimenisuni neobisnuite, dacă doriți să efectuați modificări în rezervare). Pentru acestea vă rugăm să contactați telefonic în cursul zilei în care ați făcut rezervarea. Vă stăm la dispoziție cu informații și asistență pentru rezervări și călătorie.

IMPORTANT

Puteți plăti în mai multe moduri diferite:
-cu cardul de credit sau de debit (Visa, Visa Electron, MasterCard și Maestro)
-prin transfer bancar
-cash la agenție

ACHIZITIONAREA ONLINE A UNUI BILET ESTE O OPERATIUNE SIGURA?

Ne străduim să vă protejăm și să vă stocăm în siguranță datele personale, împiedicând accesul neautorizat, utilizarea neautorizată, modificarea sau ștergerea acestora. Acordăm o atenție deosebită transmiterii în siguranță a datelor personale și financiare prin canale criptate cu ajutorul tehnologiei de vârf Secure Socket Layer (SSL). De asemenea, oferim servicii de securitate online deținătorilor de carduri VISA și MasterCard. Sistemele Verified by VISA și MasterCard Secure Code vă permit să înregistrați o parolă suplimentară pentru cardul de credit pentru a împiedica achizițiile neautorizate cu cardul dumneavoastră de credit. În timpul verificării, în cazul în care banca dumneavoastră participă la acest program de securitate, vi se va solicita să optați pentru unul dintre aceste sisteme de siguranță. Urmați instrucțiunile online pentru a seta parola suplimentară. Anumite bănci vă oferă posibilitatea de a vă înscrie la o dată ulterioară, iar altele vă solicită să vă înscrieți imediat atunci când finalizați tranzacția online. Înscrierea în aceste sisteme de siguranță va deveni obligatorie în curând pentru toți deținătorii de carduri. Dacă aveți întrebări despre sistemele de siguranță, contactați direct emitentul cardului.