De ce FlyVoyage?

  Vrem să aducem lumea aproape de dvs. De la alegerea destinației la găsirea prețului potrivit, vrem să aveți toate opțiunile la îndemână. De aceea ne propunem să facem mult bine în domeniul călătoriilor. Vrem ca întreaga experiență de planificare și rezervare să fie simplă și plăcută, de la început până la sfârșit. Vrem să ne asigurăm că beneficiați la maximum de banii cheltuiți și de călătorie. Vrem ca domeniul să fie transparent și mai demn de încredere.
  Tot ce facem este în spiritul acestor deziderate.
  Ce înseamnă că sunteți în centrul preocupărilor noastre? Câteva exemple:
  Cel mai bun preț. Verificăm prețurile date de 1.200 de furnizori de voiaj pentru dvs. Înscrieți-vă să primiți alerte de preț și vă vom anunța imediat ce se schimă prețurile biletelor la un zbor care vă interesează. Apoi puteți decide dacă faceți rezervare sau nu.
  Prețul corect. Vă afișăm toate rezultatele căutării, de la fiecare companie aeriană. Dacă ajungem la concluzia că un furnizor nu procedează corect față de dvs., îl eliminăm.
  Fară insistențe Nu folosim datele pentru a crește prețurile sau a crea cerere într-o manieră artificială. Considerăm că prețurile pe care le vedeți trebuie să fie cele pe care le plătiți. Nu vom face presiuni să faceți rezervări. Nu veți avea parte de surprize neplăcute sau taxe ascunse.
  Explorați Oriunde. Nu contează de unde plecați. Unde să mergeți? Când? Posibilitățile sunt nelimitate. Căutarea „Oriunde” inspiră peste 13 milioane de călători în fiecare lună, prin găsirea celor mai bune prețuri pentru călătorii din aeroportul selectat.
  Găsiți cazare Economisiți bani la cazare, dar și la zboruri. Cooperăm cu cele mai sonore nume din domeniu și avem prețuri speciale la cele mai bune hoteluri, pentru dvs.
  Datele sunt ale dvs., alegerea vă aparține Nu vom folosi niciodată datele dvs. pentru a ascunde informații sau pentru a vă păcăli să faceți rezervări pe care nu le doriți. Informațiile personale sunt ale dvs. Doriți mai multe informații? Citiți politicile de cookie și de confidențialitate.
  Vă stăm la dispoziție Se mai întâmplă ca lucrurile să meargă altfel decât ați planificat, dar vom face tot ce putem pentru a le îndrepta. Avem echipe extraordinare, care vă oferă servicii de asistență înainte,în timpul și după călătorie, șapte zile pe săptămână.