Cum se efectuează un transfer bancar


Urmați aceste instrucțiuni pas cu pas pentru a plăti prin transfer bancar

1.Selectați moneda în care doriți să efectuați plata și găsiți numărul contului bancar cu aceeași monedă în lista de mai jos:
2.Accesați site-ul web al băncii dumneavoastră și inițiați un transfer bancar.
3.Introduceți numărul contului bancar și denumirea băncii pe care le-ați ales din listă.
4.Tastați codul de confirmare (format din 6 caractere, pe care l-ați primit pe e-mail) în primul câmp pentru comentarii.
5.Dacă există mai multe câmpuri de comentarii, în al doilea, introduceți numele întreg al primului pasager. Dacă este disponibil un singur câmp pentru comentarii, introduceți numai codul de confirmare.
6.Introduceți suma, conform indicațiilor din e-mailul primit de la noi, apoi finalizați transferul.

Ratarea termenului

Plata trebuie efectuată în termen de 1 zi lucrătoare de la efectuarea rezervării. În caz contrar, aceasta va fi anulată. În cazul în care nu primiți confirmarea rezervării în termen de 5 zile lucrătoare de la efectuarea transferului bancar, contactați Centrul telefonic FlyVoyage pentru a verifica dacă plata efectuată de dumneavoastră a fost primită.

Eroare privind codul de confirmare

Dacă greșiți codul de confirmare atunci când îl introduceți în câmpul pentru comentarii, este imposibil să vă identificăm rezervarea. În cazul în care codul de confirmare nu este identic cu codul trimis în e-mailul cu instrucțiuni, rezervarea va fi anulată. Plățile care nu pot fi identificate vor fi rambursate după deducerea costurilor administrative.

Mai multe rezervări plătite prin același transfer bancar

Mai multe rezervări (cu coduri de confirmare diferite) trebuie plătite prin transferuri bancare separate. În cazul în care un singur transfer bancar acoperă mai multe rezervări nu le vom putea deosebi, iar rezervarea va fi anulată.

Fonduri insuficiente transferate

Suma transferului bancar trebuie să acopere în totalitate suma din rezervare. În cazul în care plata nu acoperă integral suma necesară din rezervare, rezervarea va fi anulată.