Cum pot rezerva un zbor?


În urma unei căutări pe site-ul FlyVoyage.ro sunt afișate cele mai mici tarife disponibile. În cazul în care datele dumneavoastră de plecare/retur nu sunt fixe, puteți alege optiunea “Date flexibile (+/- 3 zile)”.
De asemenea, există și alte criterii de a personaliza căutarea dumneavoastră: puteți alege între un zbor dus-întors sau doar dus, un zbor direct, fără legături; puteți alege compania aeriană favorită sau durata maximă a zborului. Dupa ce ați selectat ruta dorită și ați introdus datele de călătorie, respectiv numărul de pasageri, acceseaza butonul CAUTĂ ZBOR. în acest moment, sistemul nostru de rezervări caută printre mii de zboruri cea mai bună solutie pentru dumneavoastră.
Pe pagina următoare sunt prezentate toate rezultatele corespunzatoare criteriilor dumneavoastră de căutare. Tarifele afișate includ toate taxele (cu exceptia zborurilor low cost care necesită o taxă pentru bagajul de cală). Puteți sorta rezultatele în funcție de preț, durata zborului, ora de plecare, ora de retur, companie aeriană. De asemenea, puteți opta pentru zboruri directe sau cu una sau mai multe escale.
Dupa ce alegeți biletele de avion, treceți la urmatorul pas. Apasa butonul REZERVĂ ZBOR și completează datele pasagerilor și datele de contact. Alege modalitatea de plată dorită și citeste Termenii și condițiile FlyVoyage.ro. Înainte de a efectua o rezervare, vă recomandăm să verificați datele de călătorie(biletele sunt nerambursabile)
Puteți efectua rezervari pe site-ul nostru astfel:
1) puteți face o rezervare fară să vă creați un cont;
2) puteți sa creezi un cont: astfel, la urmatoarea rezervare economisesti timp sau ai acces la discount-urile si promotiile oferite exclusiv membrilor FlyVoyage.ro;
3) te autentifici in contul pe care deja il detii, introducand numele de utilizator si parola.
Pașii pentru finalizarea rezervării:
1) Introducerea datelor personale ale pasagerului/pasagerilor;
2) Introducerea detaliilor despre modalitatea de plată si despre adresa de livrare a documentelor de călătorie;
Pentru a efectua plata serviciului selectat, puteți alege dintre mai multe variante: plată prin card bancar, plată prin transfer bancar, plată la unul din sediile noastre, sau link de plată. Pentru mai multe informatii despre modalitățile de plată, consultați secțiunea "Cum plătesc rezervarea".
Pentru emiterea facturii in urma rezervarii unui serviciu, te rugam sa completezi campurile de la sectiunea “Detalii facturare”. Odata biletele de avion emise, acestea pot fi ridicate direct de la sediul nostru, pot fi trimise la adresa specificata in detaliile de facturare sau se pot transmite electronic la adresa de email indicata in detaliile despre pasager;
3) Confirmarea rezervării
Pentru a confirma rezervarea, trebuie sa accesați butonul Finalizează rezervare. Pe ecran, va fi afisat un rezumat al rezervării dumneavoastră, și codul de rezervare. Automat, veți primi un email cu toate informatiile legate de rezervarea dumneavoastră și mesajul de confirmare.
Site-ul FlyVoyage.ro permite alegerea tuturor detaliilor călatoriei dumneavoastră, și plata online cu unul din cardurile Visa sau Mastercard.
În cazul în care faceți rezervarea prin telefon puteți efectua plata cash în agenția noastră sau prin depunere numerar în contul nostru. Puteți depune numerar la una dintre filialele băncilor indicate.