Cum intru in posestia biletului?

Biletul de avion se emite în format electronic și se trimite pe adresa de e-mail indicată de dumneavoastră, iar acest document reprezintă confirmarea rezervării.

După ce finalizați rezervarea, veți primi un cod de confirmare – de acesta aveți nevoie pentru check-in.

Itinerarul călătoriei va fi trimis la adresa dumneavoastră de e-mail, iar acesta include: -un cod de confirmare unic -numărul zborului -data și ora călătoriei -detalii privind aeroportul de plecare și cel de destinație -costul total

Rezervare online:

Cea mai ieftină și mai rapidă modalitate de a rezerva un loc. Căutați zborul pe pagina noastră principală și urmați pașii.

Completați informațiile necesare atunci când vi se solicită:
-detaliile pasagerilor
-informațiile de contact
-informațiile de plată

La finalul procesului vi se va furniza itinerarul de călătorie.

Pentru a rezerva online, trebuie să aveți minimum 18 ani.

Notificări:

Informațiile de contact furnizate la efectuarea rezervării pot fi utilizate pentru a vă trimite notificări cu privire la modificarea zborurilor. Avem nevoie de următoarele informații de contact:
-număr de telefon fix/mobil
-adresă de e-mail

Agenția FlyVoyage nu va fi responsabilă pentru nicio daună care decurge din situațiile în care adresele de e-mail și/sau numerele de telefon furnizate nu au fost corecte, pasagerul nu a avut acces sau nu a verificat cu regularitate adresa de e-mail furnizată sau nu a putut fi contactat la niciunul dintre numerele de telefon furnizate. Vă rugăm să verificați adresa de e-mail în momentul rezervării, pentru a primi biletul cât mai rapid posibil.
Dacă ați constatat că nu ați primit confirmarea rezervării pe e-mail vă rugăm să ne contactați deoarece este posibil sa fi introdus o adresă incorectă și din acest motiv confirmarea să nu fi ajuns la dumneavoastră.