Cum intru în posestia biletului?


Biletul de avion se emite în format electronic și se trimite pe adresa de e-mail indicată de dumneavoastră, iar acest document reprezintă confirmarea rezervării.
După ce finalizați rezervarea, veți primi un cod de confirmare – de acesta aveți nevoie pentru check-in.
Itinerarul călătoriei va fi trimis la adresa dumneavoastră de e-mail, iar acesta include:
-un cod de confirmare unic
-numărul zborului
-data și ora călătoriei
-detalii privind aeroportul de plecare și cel de destinație
-costul total
Rezervare online:
Cea mai ieftină și mai rapidă modalitate de a rezerva un loc. Căutați zborul pe pagina noastră principală și urmați pașii.
Completați informațiile necesare atunci când vi se solicită:
-detaliile pasagerilor
-informațiile de contact
-informațiile de plată
La finalul procesului vi se va furniza itinerarul de călătorie.
Pentru a rezerva online, trebuie să aveți minimum 18 ani.
Notificări:
Informațiile de contact furnizate la efectuarea rezervării pot fi utilizate pentru a vă trimite notificări cu privire la modificarea zborurilor. Avem nevoie de următoarele informații de contact:
-număr de telefon fix/mobil
-adresă de e-mail
Agenția FlyVoyage nu va fi responsabilă pentru nicio daună care decurge din situațiile în care adresele de e-mail și/sau numerele de telefon furnizate nu au fost corecte,pasagerul nu a avut acces sau nu a verificat cu regularitate adresa de e-mail furnizată sau nu a putut fi contactat la niciunul dintre numerele de telefon furnizate. Vă rugăm să verificați adresa de e-mail în momentul rezervării, pentru a primi biletul cât mai rapid posibil.
Dacă ați constatat că nu ați primit confirmarea rezervării pe e-mail vă rugăm să ne contactați deoarece este posibil sa fi introdus o adresă incorectă și din acest motiv confirmarea să nu fi ajuns la dumneavoastră.