Contactati-ne

FlyVoyage.ro

  CALL CENTER
  Ne puteți contacta în diferite moduri, în funcție de subiectul întrebării dumneavoastră.
  Doriți să economisiți timp?
  Dacă întrebarea dumneavoastră este generală, este foarte posibil să găsiți răspunsuri în secțiunea noastră "Întrebări frecvente"
  Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dumneavoastră sau aveți o solicitare specială, cea mai rapidă cale de a obține o rezolvare este să sunați la Centrul telefonic FlyVoyage.
  Rezervări existente
  Dacă întrebarea dumneavoastră este legată de o rezervare existentă, puteți contacta Centrul telefonic FlyVoyage apelațând următoarele:
 • Rezervări bilete avion: 0373.561.344/0742.077.709/0746.677.740
 • Rezervări hoteluri: 0373.561.344/0742.077.709/0746.677.740
 • Rezervări city break și vacante: 0373.561.344/0742.077.709/0746.677.740

 • Aceste numere de telefon se ocupă numai de întrebările legate de rezervările deja existente. Păstrați la îndemână numărul de confirmare, detaliile pasagerilor, ruta și data zborului! Acest număr este destinat numai întrebărilor legate de rezervările existente.
 • Piatra Neamt: Bd. Republicii, Nr.42, Vila 4
 • Bacau: Buhusi, Bd. Republicii, Nr.12
 • Bucuresti: Bd. Cristea Mateescu, Nr.5

Contact:

Dacă doriți să faceți o rezervare prin telefon contactați-ne la numerele de telefon afișate.
Program:
 • Luni - Vineri: 09:00 - 22:00
 • Sâmbăta: 09:00 - 16:00

Vă stăm la dispoziție cu toate informațiile despre rezervările de bilete online și răspundem în cel mai scurt timp la solicitările primite pe e-mail. Vă așteptăm cu cele mai noi oferte la biletele de avion, hoteluri, city-break-uri și servicii turistice personalizate.

În afara programului menționat agenții FlyVoyage asigură asistență pentru situații de urgență, oferă informații cu caracter general și suport pentru noi rezervări prin intermediul site-ului www.flyvoyage.ro. Celelalte rezervări care au fost efectuate pe site-ul nostru și nu au fost achitate online cu cardul,vor fi prelucrate în prima zi lucrătoare. Pasagerii vor fi contactați ulterior de către un agent FlyVoyage, pentru a stabili detaliile de plată. De asemenea,vor fi tratate ca urgențe doar modificarile rezervărilor deja existente cu plecări ce au loc în următoarele 3 zile. Toate celelalte solicitări de modificare a rezervărilor existente vor fi soluționate în prima zi lucrătoare.

Ajutor, schimbare / anulare rezervare

Dacă ați făcut o rezervare pe site-ul flyvoyage.ro și doriți să modificați datele zborului, trimiteți un e-mail către operatorii noștri si veți fi contactat în cel mai scurt timp posibil. Pentru eventualele modificări, vă rugăm sa ne trimiteți codul de rezervare furnizat odată cu primirea confirmării, trimisă de către sistemul FlyVoyage.ro
E-mail: contact@flyvoyage.ro

Asistență și reclamații:

Dacă ați făcut o rezervare pe FlyVoyage.ro și doriți sa solicitați o verificare, informații despre tranzacția efectuată cu cardul de credit, să semnalați o defecțiune a site-ului, sau dacă nu ați primit confirmarea rezervării în cel mult 24 de ore de la efectuarea plății, ne puteți contacta.

Va rugam sa introduceti un nume valid (cel putin 3 caractere)
Va rugam sa introduceti o adresa de email valida
Va rugam sa introduceti un subiect
Va rugam sa introduceti un mesaj

* campuri obligatorii

Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale