Bagaje de mână

  Bagaje de mână Wizz Air - DETALII AICI:

  Orice bagaj pe care îl luaţi cu dumneavoastră în cabina de pasageri reprezintă bagajul de mână. Începând cu 1 noiembrie, toți pasagerii vor avea dreptul să aducă la bord un bagaj de mână gratuit, cu dimensiunea de până la 40 × 30 × 20 cm, care trebuie așezat sub scaunul din fața dumneavoastră. Pasagerii care au achiziționat WIZZ Priority vor avea permisiunea de a aduce un troller suplimentar, cu dimensiunea maximă de 55 × 40 × 23 cm. În plus, Wizz Air implementează un nou tip de bagaj de cală cu o greutate maximă de 10 kg, pe lângă opțiunile de 20 kg și 32 kg existente. Dacă achiziționați serviciul WIZZ Priority, aveți dreptul să aduceți gratuit un bagaj de mână (dimensiunea maximă: 40 × 30 × 20 cm) și un troller suplimentar (55 × 40 × 23 cm). Vă garantăm că puteți aduce ambele bagaje în cabină, cu excepția situațiilor în care acest lucru nu este posibil din cauza unor restricții operaționale.

  Bagaje de mână Ryan Air - DETALII AICI:

  Toți pasagerii au dreptul să aducă la bord un bagaj mic de mână care trebuie să intre sub scaunul din fața dumneavoastră ( 40cm X 20cm X 25cm). Exemplu: geantă de mână, geantă de laptop sau un ruscac mic.
  PRIORITATE ȘI DOUĂ BAGAJE DE MÂNĂ
  Pasagerii care au achiziționat serviciul ”Prioritate și 2 bagaje de cabină” pot aduce la bord un bagaj în plus cu o greutate de 10 kg, care trebuie să intre în măsurător ( să nu depășească 10 kg și dimensiunile de 55cm X 40cm X 20cm).


  Bagaje de mână Blue Air - DETALII AICI:

  Bagajul de mana (cu tine in cabina)
  Pentru că vrem să te bucuri de fiecare zbor Blue Air, te invităm să iei cu tine gratuit un bagaj de mână. Bagajul trebuie să:
  -aibă 10kg
  -se încadreze în dimensiunile 55cm x 40 cm x 20cm
  -nu includă obiecte periculoase
  -fie mereu pus în spațiile speciale de depozitare
  Iți place să faci cumpărături din duty-free? Super! Poți sa iei cu tine în avion produsele duty-free separat de bagajul tău de mână.
  Daca bagajul nu se incadrează?
  Te rugam sa fii pregătit pentru că dacă bagajul tău nu se încadrează în limita de greutate sau mărime atunci vei fi nevoit sa plătești o taxă de procesare în regim de urgență per bagaj, iar acesta va fi transferat la cală. Spațiul de depozitare poate fi limitat pe zborurile pline, și de aceea este posibil ca bagajul tau de mână sa fie pus in cală. Dacă se întamplă acest lucru noi vom avea grija de bagajul tău fără a percepe alte taxe suplimentare.

Bagaje de mână Wizz Air

Începând cu 1 noiembrie, toți pasagerii vor avea dreptul să aducă la bord un bagaj de mână gratuit, cu dimensiunea de până la 40 × 30 × 20 cm, care trebuie așezat sub scaunul din fața dumneavoastră. Pasagerii care au achiziționat WIZZ Priority vor avea permisiunea de a aduce un troller suplimentar, cu dimensiunea maximă de 55 × 40 × 23 cm. În plus, Wizz Air implementează un nou tip de bagaj de cală cu o greutate maximă de 10 kg, pe lângă opțiunile de 20 kg și 32 kg existente.

view details

Bagaje de mână Ryan Air

Toți pasagerii au dreptul să aducă la bord un bagaj mic de mână care trebuie să intre sub scaunul din fața dumneavoastră ( 40cm X 20cm X 25cm). Exemplu: geantă de mână, geantă de laptop sau un ruscac mic. PRIORITATE ȘI DOUĂ BAGAJE DE MÂNĂ Pasagerii care au achiziționat serviciul ”Prioritate și 2 bagaje de cabină” sau serviciul Plus/ Flexi/ Bilet de familie sau zbor de conexiune pot aduce la bord un bagaj în plus cu o greutate de 10 kg, care trebuie să intre în măsurător ( să nu depășească 10 kg și dimensiunile de 55cm X 40cm X 20cm).

view details