7 paşi simpli pentru a rezerva online...

  Pasul 1:

  Selectaţi:
  -Oraşele de plecare (De la)/destinaţie (La). În cazul folosirii opţiunii 'Destinaţii multiple' selectaţi în ordinea călătoriei toate oraşele, atât de plecare, cât şi de sosire. Aplicaţia nu permite rezervarea de călătorii pentru mai mult de patru oraşe (plecare ŞI sosire).
  -Data plecării: ora e opţională. Pentru a obţine disponibilitatea de zbor pentru întreaga zi, vă rugăm să selectaţi opţiunea 'Oricare'.
  -Tipul călătoriei: dus, dus-întors sau destinaţii multiple.
  -Modalitatea de plată: 'Card' pentru plata online cu cardul sau 'Agenţie' pentru plata off-line la o agenţie FlyVoyage
  -Data întoarcerii, în cazul în care călătoria e dus-întors: ora e opţională
  -Numărul şi tipul pasagerilor (pasagerului).
  -Tipul zborului: direct sau de conexiune; dacă nu sunteţi sigur(ă) vă rugăm să lăsaţi bifată opţiunea 'Conexiune'.
  Pentru a obţine disponibilitatea zborurilor apăsaţi butonul Caută.

  Pasul 2:

  -Selectaţi zborul (zborurile) şi tipul de tarif pe care îl doriţi: nerestricţionat sau cel mai mic tarif disponibil. Apăsaţi butonul Caută.

  Pasul 3:

  Aceasta pagină vă afişează:
  -zborul selectat
  -preţul net
  -preţul total al biletului.

  Pasul 4:

  Pentru a vă crea profilul completati spatiile legate de informatii personale (câmpurile marcate cu ,,*" sunt obligatorii).
  -Selectaţi titulatura Mrs, Ms, Mr.
  -Completaţi numele şi prenumele în câmpurile corespunzătoare.
  -Introduceţi datele de contact (e-mail şi telefon). Introducerea corectă a datelor de contact este obligatorie deoarece le folosim pentru a vă transmite date importante despre rezervarea dvs.
  -Apăsaţi butonul Rezervă.

  Pasul 5:

  Pagina Rezervă. vă afişează detaliile călătoriei şi costul biletului.
  -La momentul emiterii biletului electronic, veţi primi un mesaj pe e-mail conţinând detaliile corespunzătoare referitoare la itinerariul dumneavoastră.
  -Selectaţi metoda de plată -Bifaţi căsuţa de lângă textul "Sunt de acord cu Conditiile GDPR si Termenii si conditiile rezervarii."
  -Apăsaţi butonul Finalizează rezervarea pentru a confirma rezervarea şi a cumpăra biletul.

  Pasul 6:

  În pagina 'Metoda de plată vă rugăm să selectaţi tipul cărţii de credit/debit.În continuare trebuie să introduceţi numărul cărţii de credit/debit fără spaţii; selectaţi perioada de validitate a cărţii de credit/debit şi introduceţi codul de securitate.
  Pentru a finaliza plata vă rugăm să apăsaţi butonul Plătesc în siguranță '. În pagina următoare aveţi confirmarea sau infirmarea plăţii.

  Pasul 7:

  -Puteţi revedea detaliile rezervării dumneavoastră (itinerariul şi preţul) precum şi metoda de livrare aleasă şi metoda de plată selectată.
  -Pentru a anula sau modifica o rezervare contactaţi agenţia noastră. -Vă rugăm să reţineţi că durata maximă a unei sesiuni de rezervare este de 10 minute de la apăsarea butonului 'Caută' aflat în form-ul de rezervare de pe prima pagină. Dacă la trecerea acestui interval de timp nu aţi finalizat rezervarea, motorul de rezervari va afişa o avertizare scrisă în acest sens.Procesul de rezervare va trebui reluat.

  Important: nu putem garanta disponibilitatea tarifului iniţial în cazul în care sesiunea de rezervare expiră.